Menu

Nieuws

Braziliaans bezoek

Woensdag avond was Isadora samen met haar trainer/vader Master Orlando dos Anjos in de dojang aan het trainen. De Braziliaans kampioen doet dit weekend mee met het French Open 2022.

Lees meer

TCA weer drie weken dicht

© Markus Winkler | unsplash

Tijdens de persconferentie zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die in iedergeval tot 18 december van kracht zijn. Aangezien we na 17:00 niet open mogen zijn vervallen de lessen op woensdag en vrijdag de komende drie weken.

Lees meer

Lessen weer hervat

Lessen weer hervat

Na een lange periode zonder te mogen trainen gaan we woensdag 19 mei weer starten met de lessen tot het eind van het seizoen. De laatste les zal voor de jeugd zijn op woensdag 7 juli en voor de senioren op vrijdag 9 juli.
Na 6 weken vakantie starten we woensdag 25 augsutus met het nieuwe seizoen.

Lees meer

Coronavirus: TCA gesloten

UPDATE: 31-03-2020, 19:05

Tot dinsdag 28 april zeker geen taekwondo lessen, en mogelijk zelfs tot 1 juni. Dit zal rond 28 april bekend worden. Houd de website in de gaat voor het laatste nieuws.

Lees meer

1e dan voor Armand en Esmail

1e dan voor Armand en Esmail

Tijdens het nationale danexamen in Lent (Nijmegen) deden 3 kandidaten mee van TCA. Armand en Esmail wisten de examencommissie van hun kunnen te overtuigen, Tim zal in April herexamen moeten doen.

Lees meer

TCA gooit hoge ogen

TCA gooit hoge ogen

Afgelopen weekend waren de Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschappen 2019 in Nijverdal en TCA liet het beste van zich zien.

Lees meer

Prijzen festival bij Hanmadang

Prijzen festival bij Hanmadang

De 2e Open Hanmadang georganiseerd door Taekwondo vereniging Garuda Waalwijk was met 135 een groot success. Vorig jaar deden er nog 70 deelnemers mee maar de promotie heeft goed geholpen, en met 15 deelnemers hadden TCA en Dojo 't Loo een groot aandeel van het totaal aantal deelnemers.

Lees meer

Drie maal goud, twee keer zilver

Tijdens de Nationale Taekwondo Poomsae & Freestyle Kampioenschappen in Oss was Taekwondo Centrum Alkmaar vertegenwoordigd met zes deelnemers. Het was een groot succes met drie kampioenen en twee tweede plaatsen.

Lees meer

Nationale Poomsae Kampioenschappen 2018

De inschrijving voor de Nationale Poomsae Kampioenschappen 2018 zijn gesloten. Met in totaal 237 deelnemers is het toch een van de grootste stijltoernooien in Nederland samen met het Open District West Stijl Kampioenschap. De A-klasse telt 82 deelnemers, B-klasse 93, C-klasse 60 en in de para B/C/D-klasse zijn 2 deelnemers.

Lees meer

Een maal goud, twee maal brons

Nationale Poomsae & Freestyle Kampioenschappen 2017

Met een team van 5 deelnemers zijn we zaterdag naar Nieuwegein gereden voor de Nationale Poomsae & Freestyle Kampioenschappen 2017. Sabumnim Michael, Cheyan, Emma, Finnean en Damian deden mee en werden aangemoedigd door Yuna en Ryan, Elena (coach), Michel en Yvonne (ouders van Cheyan) en Jacques (de vader van Damian).

Lees meer

4 maal prijs voor TCA

4 maal prijs voor TCA

Zaterdag hebben Damian, Emma, Elena en Michael aan het Open District West Stijl toernooi meegedaan in Utrecht. Met zo'n 150 deelnemers een redelijk grote wedstrijd. Altijd spannend om je technieken aan een jury te laten zien en het op te nemen tegen andere taekwondoka's.

Lees meer

Reünie Taekwondo Centrum Alkmaar

Reünie Taekwondo Centrum Alkmaar

Ter ere van de 75e verjaardag van Taekwondo Centrum Alkmaar oprichter en jarenlange trainer Felix Bourett was er een reünie gehouden met oud leerlingen in de kantine van Dojo 't Loo, waar Felix ook jaren heeft les gegeven.

Lees meer

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image