Menu

Contributie

De contributie aan TCA is gebaseerd op een contributiejaar (van september t/m augustus). De inning van de contributie wordt verzorgd door ClubCollect, een online betaalplatform voor sportclubs. U kunt kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in drie termijnen. Bij betaling in termijnen geldt een kleine opslag (ca. 6%).

Er kan betaald worden via iDeal of automatische incasso (in termijnen kan alleen met automatische incasso). De betaling dient voor een aangegeven vervaldatum te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-­mail, SMS of brief. Indien u de contributienota na de vervaldatum voldoet, wordt de rekening verhoogd met 5 euro.

Let op: de factuur ontvangt u via ClubCollect, de contributie niet rechtstreeks naar Taekwondo Centrum Alkmaar overmaken.

Wanneer twee of meer gezinsleden lid zijn, geldt een korting van 10% op de contributies.

Contributiebedragen (per contributiejaar):
Pupillen en aspiranten (t/m 13 jaar) €80
Junioren (14 t/m 17 jaar) €110
Senioren (vanaf 18 jaar) €140

Leden van TCA worden aangemeld bij de Taekwondo Bond Nederland. Hiervoor is ook een contributie verschuldigd. De bedragen zijn te vinden op de website van Taekwondo Bond Nederland. U ontvangt hiervoor een aparte factuur via de Taekwondo Bond Nederland.

Tagged under: contributie,

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image